i´m that star

Yees jag gillar mitt jobb men i 5 grader och spöregn är det inte riktigt lika kul ^^ aja då har man testat på det också, imorgon ska det snöa så var ju bara en liten uppvärmning på det riktiga ovädret haha super! Har suttit och lyssnat på musik en stund nu och bestämde mig ganska snabbt för att stanna inne resten av dagen. Te och two and a half men med Coffe härnäst! =)

Dagens favorit -The worlds greatest


Belief is the first step of success

Nu känns det bra najs alltså! Har fått vårt första lönebesked och handlat för våra första intjänade pengar i Norge! Det är en sjukt go känsla kan jag säga :P Nu är allt stabilt fan! Tecknade faktiskt medlemskap på Elixia idag med så här ska vi banne mig bli fit ^^ svindyrt är det, kostar 570 norska kr efter avdrag med 10% för att vi jobbar på posten.. meen eftersom jag och Carro är så grymma och skaffar oss kontakter så har vi fått de två första månaderna gratis ;) Ska nog ta mig en liten tur dit imorgon. kommer förmodligen fastna på spaavdelningen större tiden av min vistelse men kan ju låtsas att jag tränat aslänge ^^

Sitter just nu och käkar majs med smör och salt som jag värmt i micron ^^ (tips från Carro) och ska sätta mig och läsa igenom mitt arbetskontrakt med posten innan jag hoppar i säng. Det är fina grejer. Har bokat biljett hem nu också, längtar så sjuuukt till torsdag kväll så jag tror jag dör!! but for now, sweet dreams

first day at work

yää då var första dagen som brevbärare avklarad :P I love it! Pyssla med papper, klippa och klistra och sedan gå en lång promenad i fint väder! Det är toppen :D Slutade redan HALV FYRA, liksom det var ljust ute när jag kom hem för en gångs skull!  Då är jag nöjd. Börjar dock 07.15 imorgon vilket innebär att lilla Frida måste gå upp halv sex -.- men äsch, det är ingenting mot tortyrjobbet som försäljare, här har jag i alla fall en fast timlön på 150 kr.

Hann dra ner o kika på Elixia, nordens snyggaste gym som ligger i Lilleström för jag o Carro funderar på att ta tag i oss själva o börja träna där ^^ får väl se med det haha, åkte hem o lagade pannkakor efteråt och kände nästan att vi förtjänade det efter denna totala ansträngning att ens vistas på ett gym ^^ haha fiiint

Nu är det dags för lite sömn! Natti

snö i aamodt

hehe jaa igår morse skrattade jag åt alla hemma för att det snöade där men så vaknar jag idag och upptäcker att marken är täckt av snö här med ^^

från fönstret i mitt rum

Var kjempeflink och gav mig ut på en löprunda på morgonen. Märkte dock när jag kom ut att jag glömt? att ta på mig sport-bh! Gaah orkade inte gå in o ta på mig det heller så tänkte att jag kunde klara mig ändå men fifaaan jag tror jag förfrusit mina nipplisar! :S ajee buhu dumt gjort! Så gör inte det för bövelen!

Nu ska jag släpa mig ner till stan och springa runt på alla mataffärer som har extrapris, haha gosh känner mig fattig! Men varför slösa pengar i onödan.. Coca cola kostar fan skjortan här så man får passa på! en stor cola, 1,5 liter - 22 kr.. neeeh nu har jag hittat för 8 kr litern :D Glaaad! Mitt coca cola beroende är inte att leka med haha, jag har dessutom hittat ett skitbilligt varumärke på vår Kiwibutik som heter Firstprice. 4 baguetter - 6 kr och potatissallad - 9 kr så har man lunchen fixad för fyra dagar för 15 spänn :P Det är najs!

Just the way you are

Nu ska jag ägna ett inlägg åt min kära roomie Carolina Hansson! Jag är så jävla stolt över henne att jag nästan önska att jag uppfostrat henne själv ^^ haha Världens bästa! <3 Hon är duktig på allt och är en kvinna som banne mig kan stå upp för sig själv! Cheferna kan ta sig i röven när Carro talar säger jag bara! Energiknippe till tusen förutom när hon är sjuk eller har haft en jobbig dag på jobbet men då är hon mest söt ^^ Hon är dessutom min alldeles egna lilla gosebjörn som jag får krama hur mycket jag vill! I löööv you siss!
Just the way you are

freeda

My new outfits


Leeedig

Torsdag ha, tjaa skönt att ha en hel dag full av chill! Kom inte ut ur huset fören klockan var halv fem ^^ Har i alla fall varit duktig och storstädat hemma, det behövdes! Johanne vår hyresvärd är inte den mest renligaste personen precis.. Tror inte hon har flyttat en möbel och dammsugit under den på flera år. UUugh! Såhär fint har vi det nu :

Vardagsrum

Hall

Och min säng med superawesome safarilakan!

number 8

Eight is the number of fortune

Believe it has brought me some luck
Haha hittade tröjan på cubus, var ju tvungen att köpa den! And I love it

Modet i Norge

Jag har stått ute så mycket och sett så mycket folk på gatorna nu så jag känner mig som en riktig modeexpert! ^^ Det här är sådant som typ ALLA har något exemplar av..


Alla fjortisar går runt med träningsbyxor och stövlar här, i dont get it, snyggt är det inte i alla fall. De går också med fejk onepiece jump in suite på stan, liksom mitt i oslo centrum. Hemma - ok , offentligt - NEJ
Träningsskorna från Nike är jag rätt sugen på att skaffa själv men upptäckte att de kostade ca 1600 norska kronor så tror nog jag hoppar det ! ^^ men de är sjukt populära så de borde ju vara bra tänker jag

Nytt jobb!

Jag har ett nytt jobb! Wiiie :D haha tur att jag är så grym på att charmera.. Min nya chef heter Bård och är hur skön som helst, ska dit på måndag och börja min upplärning, sen kommer jag vara timanställd men det är ju alltid något :) Sen är det 7 veckor framöver som jag har fast anställning för någon är borta. Skönt med lite bättre rutiner inget kan seriöst vara värre än de jag fått erfara de senaste veckorna.

Jag var så glad så jag gick till stan i Lilleström och shoppade loss lite på centret där de nu har något som kallas "Elleville dager". Det är typ sjuuukt mycket rea har jag förstått ^^ köpte en cardigan, två t-shirts och ett linne för runt 400 kr på lite olika affärer.


Nu är jag alltså ledig i två dagar och har ingen aning om vad jag ska hitta på -.- doooh har blivit van vid att slita röven av mig så det kan bli intressant hahax) Carro kom hem tidigt idag så vi ska snart laga kyckling och ris med bearnaisessås, smaskens!

Later

pictures

Nu har jag hittat sladden till mobilen så kan lägga upp lite bilder :)
Nedan har vi min smink/dator-hörna

och resten av rummet, myspys!
Mitt "kontor" ^^ Ett standbord som knappt sitter ihop haha so sad..

Idag stog jag på stand för sista gången! Ska säga upp mig imorgon för har en intervju med posten klockan 13.00 :) Får hoppas på att jag får jobbet där, jag har inte ens orkat anstränga mig på jobbet de senaste dagarna för jag är så trött på det. usch, stämningen är så jävla låg så det är inte sant så fuck it säger jag! Stog på stand i 9 timmar i sträck idag... jobbade seriöst från 8 till 19, kuuul. nä fick flytta mig till victor och fritjof vid fem så stog bara och flummade bort tiden tillsammans istället för att jobba haha så slitna är vi ^^ askul det iaf men vad gör man liksom vi håller ju på att gå in i väggen allihop!

Har lyckats fixa allt med skattekort, konton och reseersättning nu, så bye bye toplink :)

Nu blire cheeella o sen sovmorgon imorgon! ha de :*

Back in Norway

Då var man på plats i soffan i Aamodtalleen 11 igen :) Träffade mina arbetskamrater Victor och Fritjof på bussen hit som också hade varit hemma över helgen. De hade med sig tre gigantiska resväskor fulla med mat ^^ haha det är så vi gör! Jag är glad att jag inte hade med mig så mycket själv för jag fick för fan gå hela vägen från Lilleström och hem! Vadå att det inte går några bussar mellan 20 och 22.. -.- tog hela 40 minuter med väskor och allt och då knata jag ändå förbi någon som var ute på powerwalk ^^ haha känner mig som superwoman!

Som sagt har helgen varit skitbra och väldigt händelserik ^^ hehe jaa jag är glad! Om två veckor åker jag hem över helgen igen och ska på dop bla. för lilla Tuvali :) Nu blir det knäckebröd och te och chill med mina awesome roomies!

Peace

damn

Bästa helgen på läänge!

Gosh Frida bra jobbat, två dagar sen var man fast.. ååh jag är dum dum dum! -.- Jag är verkligen expert på att sätta mig själv i extremt jobbiga situationer. Hm jag får väl lyssna på dig, det ordnar sig. Jag önskar att det vore så. Only time can tell..

Puuh utgång med Carro i torsdags var grymt! Jag älskar att komma hem och bli bemött med bamsekramar, snurrar i luften och pusskalas! Aaaw jag saknar alla så sjukt mycket, det konstiga är att jag bara känner det när jag är hemma. I Norge är allt på andra villkor och det känns mer som ett annat liv eller en annan tidszon så när jag är hemma kommer jag tillbaka till verkligheten lite, här är jag mer än bara en okänd utlänning liksom.. Aja nu kommer snart mina päron hem från sin semester så dags att städa upp efter helgen x) Sen blir det svensk pizza och senare PIMS med Carro och Hanna!

Bye

Mot Sverige!

Hej och hå vad jag far fram och tillbaka! Nu sitter jag i alla fall hemma med två kattungar i knät och en stor kopp kaffe placerad på ett säkert avstånd från datorn ^^ Jag är duktig på att skämma bort mig själv.. det behövs! Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten och den otroliga gryningen jag upplevde imorse men jag lämnade såklart kvar sladden i Rälingen.. Kommer senare helt enkelt :)

Nu har jag varit på banken och fixat ett nytt VISA-kort så jag kan betala via internet, föra över pengar mm. Bäbiskort kallades tydligen mitt kort i gbg -.- gaah dags att bli vuxen då. Nu ska jag i alla fall dricka upp kaffet och pynta mig i väntan på Carro för ikväll ska vi visa movesen på dansgolvet. Kanske borde värma upp och stretcha för säkerhets skull puuh carro går ju faktiskt på strippdanspass eller vad det heter! vill ju inte bli förväxlad med stippstången för jag är så stel ^^ haha

digg

Iiiiih första dagen jag o Carro får jobba ihop på stand! :D Det var på tiden! Bestämde oss för att göra ett helvetes bra jobb så de vet att vi funkar bra ihop så körde på som fasen och fick in 17 salg ihop :) Riktigt braaa hihi vi är typ BÄST! faktiskt

Köpte biljett hem idag med , kostade bara 235 kr hela vägen till Skövde! :P Skitbilligt, åker då via karlstad ist för gbg så det är lite kortare. Då ska vi ut o röja!

I throw my hands up in the air sometimes
Saying ay-oh, gotta let go.
I wanna celebrate and live my life
Saying ay-oh, baby let's go.
Cause we gon rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite

Get out the way of me and my crew


killers

sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes, clear your heart
Cut the cord

pretty scary

I rälingen bor en äldre man med långt skägg som luktar urin på flera meters avstånd, liksom riktigt ovårdad och nere i skiten.. när jag gick på bussen hem förut ramlade han baklänges och slog huvudet i väggen och låg medvetslös så ambulans fick rycka in. Pretty scary! Han låg fortfarande och var helt väck när bussen åkte därifrån :S Han åker nästan alltid med samma buss som mig o carro till jobbet och alla slåss nästan om platserna så långt undan honom som möjligt för att inte kvävas av urinstanken. Stackars!

Nu har jag i alla fall ätit en god varm soppa som carro lagat och nu är Toy Story 3 på så vi passar på att chilla järnet inför effektivitetstirsdag imorgon! ;) Ciao

Autumn

Fin söndag, vaknade ganska tidigt och gjorde omelett till mina kära roomies. Surprise! JAG gjorde mat :P haha lagom svårt sådär med bacon, purjolök och lite ost. Så duktig känner jag mig! Har suttit och slöat hela förmiddagen så vi bestämde oss för att palta på oss och ta en promenix i området. Jag och coffe hittade en fin liten grusväg ner till vattnet och passade på att ta lite kort :)


Har suttit och försökt att ladda hem nått bildredigerarprogram för att få det lite mer effektfullt men fick väl inse att teknologin återigen vunnit min totala oförståelse -.- Ööööh men men you get the hold of it :)

På onsdag åker jag hem till Skövde igen, ska ta hand om kissarna medan mor och far är i Tunisien och gottar sig. Utgång på torsdag är bokat och jag ska träffa Carro o Tove !!! I miss you typ massor! <3

Nu blir det  té och rostad majs! och WOW jag känner hur förvånade ni blev.. naat haha jag är så himla typisk mig själv^^ rutin kallar jag det! Sleep tight

didelidoo

Sådär, då har vi tagit oss en tripp till IKEA och inhandlat de sista vi behöver till lägenheten :) Har nu en egen smink/dator-hörna i mitt rum och afrikatemat går inte att ta miste på, jag trivs! :)
Carros föräldrar har varit på besök så vi passa på att åka runt o kika lite i området och sen lagade de lyxig gormémat till oss. Jag gillar att ha besök haha, Dammsugit har de också gjort :P
Just nu sitter jag o lyssnar på Coffes eviga gitarrspelande medans jag sneglar på "My life as Liz" och blir bara mer och mer försäkrad om hur värdelöst det programmet faktiskt är..
anyway another cosy saturday :)

Save tonight

Tjooo blev utgång igår med Josefine, Victor och Fritjof! Asnajs haha herregud vi träffade på en tjej som helt klart måste ha nån utbildning i strippdans! Hon hade sin egen lilla show för Victor o Fritjof medan jag stod bakom och gjorde mitt bästa för att hänga med ^^ haha så jävla kul! Norska blondiner är helt klart CRAZY! Jaja jag tyckte att jag var svinduktig jag med -.- haha Var ett relativt bra uteställe, påminner om bogrens och folkblandningen var i stort sett lika dan också.
Har förövrigt en extrem träningsvärk i rumpa och lår! Funderar över om det är för alla knäböj och utfallssteg jag och Anniken gjorde på stand igår eller om det är den enormt avancerade dansen som satt sina spår ^^ ÄHHH det är naajs

Save tonight and fight the break of dawn
come tomorrow, tomorrow I´ll be gone - V


Save tonight a la Victor är veckans fastnaihuvudetlåt :P

underbart

Love the day! Har haft en skitbra dag tillsammans med Odd-Arne och Victor. Stod på stand i Lilleström och körde på som fan så vi kunde sluta relativt tidigt :) Skitfint väder har det varit också! Gick ute utan jacka o vantar hela dagen, brukar normalt vara fyra lager plagg, vantar och mössa ^^
Har hunnit göra iordning i rummet nu så allt är upp packat och det mesta är på sin plats, massa fint! Blir förmodligen IKEA i helgen när Carros päron kommer o hälsar på. Då får jag lägga upp lite bilder så ni får se hur vi har det i vår lilla boling. Bara fredag kvar sen är det äntligen helg, wiiie can´t wait !


If eyes could speak
I would look into your eyes
wouldn´t even have to talk
words are just words anyway..

freeda bloggar på!




Jag är riktigt duktig på att uppdatera på bloggen alltså! Every day ;)
Idag har jag köpt mig mitt första egna mejselsett! yeee snickarfrida är igång igen, blev skitglad för det kostade bara 20 kr :D That´s nice, orkade inte skruva färdigt alltihop med en sax igår det lite för avancerat haha. ääääh slänger in lite kloka ord från självaste doctor Cox så ni har något att fundera över till nästa inlägg :)

"We distance ourselves that’s why we make jokes
We don’t do it because it’s fun, we do it so that we can get by"


 

Tisdag

Draktränaren är nog den absolut sötaste film jag sett på länge! Vi sitter nu bänkade framför tvn helt döda alla tre och vad är inte bäst då om inte en animerad film och varmt te?! Myskväll alltså :) Har varit en slitsam dag på jobbet idag med.. ledarna fick besked om att skärpa till sig och prestera mycket bättre för att få behålla sin ställning och motivationen sjönk väl lite. Uuuööhh men vi kämpar på fan!
Coffe har gjort iordning i lägenheten idag så nu är det faktiskt jättefint :) Tänkte fortsätta skruva ihop min bänk ikväll med, går lite trögt utan skruvmejsel dock men frida fixar o hittar en sax som passar någorlunda bra så det går ganska fint ändå ^^ Problem är till för att lösas! hehe


Angels and airwaves

Do you ever lay awake with the look in the eyes
And God, a wish that's too big to deny
I will offer a line that was ready for use
Let me know are you ready for me


What a day..

Skitdag.. Har börjat med ett nytt säljsystem på jobbet idag och omställningen har nog påverkat allihop, gick inte speciellt bra för någon. Gött att det inte bara är jag. Meen det kommer man över, som allt annat.. Har gått runt med en jävla jobbig känsla i magen hela dan så har inte orkat äta och nu är energin verkligen HELT slut. Blä ibland vill man bara dö.. fast ne, ett varmt bubbelbad och en redig drink skulle nog ändå vara snäppet bättre åååh jag vill jag vill!
Har inte hunnit tänka på alla de veckor jag har jobbat här så när jag kom hem kom alltihop som lämnats i skövde krypande igen i guess, det är konstigt. Är väl lika bra att stanna här, jobba röven av sig, slippa tänka och bli rik på köpet, asnajs! Har hittat en lite hidden låt på min ipod nyss som verkligen är dritbra, så nu ska jag sätta på den och sen hoppa i säng :) Thousand foot krutch!!


Inflyttning!

Efter sex timmars bilfärd med en klen bil och ett fullpackat släp är vi faktiskt bosatta i Norge PÅ RIKTIGT! Alla tre! Det känns som en evighet tills det blev som det ska vara. Har redan jobbat i en månad och det är helt sinnes, jag som planerade att bara åka i två-tre månader men vafan jag har inget kvar att hämta i Skövde längre så stannar nog lite längre än tänkt. Det blir bra, det ÄR bra här :) Har nu börjat packa upp mina prylar och göra mig hemmastadd i "det rosa rummet" som jag så otroligt spontant döpt det till. fast nej, det är verkligen jätterosa! Men jag tänker som såhär att jag kommer väl bara vara där på natten och då ser jag ju inte färgen på väggarna ändå ^^ Smart jag! hehe Nej såhär sent har jag faktiskt inte varit uppe på evigheter så ska väl hoppa i säng jag med. Carro gick o lade sig för en stund sen och Coffe sitter uppe o kollar på Machete och ropar "SCORE MAN FÅR SE LINDSAY LOHANS BOOBS I DEN HÄR FILMEN! I NÄRBILD!!" Fiser gör han också! haha äckelcoffe xD

God natt

Back in Sweden

Är riktigt skönt att vara hemma ett tag igen, blir så mycket att tänka på i Norge så man hinner knappt fatta att det är helg föränn den är över! Blev en seg hemresa för E6an var avstängd?! Så missade tåget o bös men mamma fixar o jag kom hem tillslut i alla fall x) Hann faktiskt springa iväg till bling och utnyttja mitt tillgodokvitto som snart nått utgångsdatum ^^ Har inhandlat lite nya kläder inför hösten, blev grått, brunt och beige, fiiint!

Har fixat skattekort och D-nummer nu äntligen efter en månad i Norge haha bra planering känner jag, men nu är det gjort! Gick vilse lite i Oslo IGEN innan jag hittade tillbaka till tågstationen , det är så jävla många gator :O

Trodde inte att jag påverkats så mycket av flytten men när jag kom hem och mamma fällde ut sina trygga armar bölade vi lite och jag kände mig som ett liten barn igen, ibland är man visst inte så kaxig som man tror ^^ Rusade sen in och skulle häsla på alla kattungarna men de blev bara rädda för mig.. hallå jag har bara varit borta i tre veckor och de glömmer bort mig! grrr! Helt nyvakna och jättesöta var de i alla fall, sen blev det fart på dem och de trippade runt i huset så gott som balansen höll. AAAW finns inget sötare! Missy är i alla fall min kisse hon, hon kom springande så fort hon hörde mig i dörren, och det var faktiskt INTE för att hon ville gå ut ^^

Lagom bortskämd har jag blivit ikväll i alla fall, mamma lagade flygande jacob, MUMS, och pappa gjorde äppelpaj till desert :P haha jag tror de saknar mig liite liite åtminstonde ;) Börjat packa ner all bröte i flyttlådor nu och imorgon blir det shopping och försöka hinna vara lite social med några av de bästa.

God night

RSS 2.0