HTC DESIRE

 

Den här blir min ca 17.00 idag!

Det enda jag planerat att köpa för alla pengar jag tjänat ihop i Norge haha


little shawtys fire burnin on the dancefloor

maaaow, uppe tidigt idag! Har kommit på mig själv med att sova ca 12 timmar per dygn så nu är det ändring. Fast det spelar väl ingen roll om jag sover eller inte för jag gör ju inte precis mycket nytta i alla fall ^^

Hur som helst så har jag haft en grymt kul helg bestående av shopping och fika med tjejerna och storslaget partande på bogrens, sinnessjukt var det minst sagt! Borta bra men hemma bäst helt klart. Nästan hela SP3es firade med champagne, jag träffa the oldies aka moccasinos, och förfestargänget avslutade med snöbollskrig på taket x) Vissa kvällar önskar man kunde vara liite längre, men det får vi bara helt enkelt göra om!

Igår pysslade jag om lite i Emils lägenhet efter att ha bott hemma med crazyparents i fem dagar när han varit på övning. Tog med mig lilla kissen för att börja vänja henne vid att vara här om de reser bort hemma. Tänkte att jag kunde få lite sällskap men heep.. matchokatten Missy blev helt plötligt mesig och gömde sig under Emils säng i två timmar ^^ herregyyd, hon är nog bara kung över sitt eget territorium det märktes haha.

Nu ska fortsätta mitt totalt värdelösa tidsfördriv med en latte macciato och tredje säsongen av californication vilket kan vara den bästa serien genom tiderna i och för sig så jag överlever nog ett tag till!

Hej då

Jobbsökande

Herregud vad jag är grym egentligen om jag bara lägger manken till så att säga! Idag har jag letat fram nummer till personalansvariga på Posten och på Max och varit och lämnat CV och grejer. Fick väldigt lovande respons. Hoppas hoppas! Belönade mig själv med en kaffe på Pims med Coffe :) En evighet sedan jag var där! Stammis som man är så drixsade jag hela 4 kr ;) haha shit

Har köpt ett så jäävla snyggt armband också med leopardhuvuden på, men det får ni se någon annan gång för nu ska jag rota i skåpen och se om det finns något ätbart vilket är knappast troligt.. Man tycekr ju att föräldrar borde ha mycket god mat men mina föräldrar har bara korv glass och bröd i sin frys -.- Helt värdelöst

Three days grace




Rock along people!


Fun fun fun

Härlig helg man haft :) Mys med älskling på fredagen och på lördagen fira Selma och parta loss med alla goa människor jag saknat som fan när jag varit borta i Norge. Känns som jag känner halva stan när jag är hemma ^^ Skitnajs.

Söndagsmys med en faktiskt inte allför bakis Emil, Emma och Christoffer på O'learys med mat och bowling. Gick ju inte så himla bra denna gången heller -.- men Emil visa återigen att han är king och slog oss ganska brutalt. Jag skyller på att jag var för mätt den här gången ^^ Sjukt god mat! Beställ Fajita Pita om ni ska äta där säger jag bara, satans gott!

Var ju meningen att jag skulle börja söka jobb den här veckan men det har inte hänt än i alla fall. Jobbade lite igår åt min moster och ska jobba åt mamma på fredag så jag kommer tjäna 450 spänn denna vecka. jaja, jag tar tag i det imorn.. Var hos tandläkaren igår också, inga hål! Men jag får visst inte dricka så mycket pepsi ^^ oops

Idag har jag suttit och tittat igenom alla avsnitt av big brother som jag missat när jag var i Sälen, najs. Har också varit ute och sprungit och haft ett riktigt seriöst styrkepass, herregud vad Skultorp är backigt! Tur att man har lite kondis kvar i alla fall.. Meen happ nu blir det kaffe och wienertwister och gotta mig lite ;)

Puzz

Sälen!


Najs vecka i sälen! Liite för hård start för lilla Frida kanske men efter en dag totalt paralyserad i soffan så var jag fit for fight igen ^^ Skitkul att parta loss med Hanna och Carro och deras spårade badhuskamrater! Festade till på badet med jackuzzibubblande både utomhus och inomhus ;) Blev sen utgång på Tandådalens Wärdshus och vem träffar man på där om inte Andréa Petterson som rocka loss på dansgolvet. Sjukt kul kväll!

Har ialla fall inte glömt bort hur man åker skidor så det är ju positivt. Har ju försökt mig på det där med snowboarding de senaste åren men tror jag lägger det på hyllan ett tag ^^

Imorgon blir det hemfärd! Men först ska jag spöa skiten ur gamlingarna på Chicago och sen kramas lite med Hanna o Carro :)

Skillz

Japp blev bowling igår med älskling och några av hans polers. Vi planerade att sopa banan med allihop såklart men jag var redo att ge upp redan efter första serien.. ^^ jag har totalt tappat skillsen! Blev lite bättre sen som tur är men mjoo smått deprimerad! Fast var väl ett år sedan man spelade också.

Har spenderat mina arbetslösa dagar i emils soffa och på stan denna veckan, riktigt skönt att kunna ta sig lite tid att slappna av. Jag är dessutom en aldeles utmärkt hemmafru så skiter det sig med allt så finns det ju nånting jag INTE är värdelös på ^^ Så himla positiv jag låter haha men ingen risk för alla vet ju hur totally awesome jag faktsikt är!

Nu ska jag och älskling äta lasagnette som vi lagat helt själva, ska bli intressant, och MER SCRUBS <3

RSS 2.0