Famous

Famous stars & straps

Snyygga! Beställa någon kanske, men vilken?

Polis

JAG OCH CARRO BLEV STOPPADE AV POLISEN
Nej Carro det är olagligt att skjutsa på cykel! och utan lampa dessutom! Shiiit
Haha ja man kan ju tycka att de borde ha något bättre för sig en lördagnatt på stan än att ta sig tid att stanna och prata med oss..

Årets nyhet

Woho fick reda världens nyhet på bussen häromdagen! Den mest aggressiva disktanten i matsalen på VH har gått i pension. Ingen mer rädsla för att få rivmärken på händerna när hon rycker tag i våra tallrikar!

St Patricks day

Fick ett härligt sms av Coffe imorse!
"Glad s:t Patricksday! Jag skulle vilja erbjuda min bostad ikväll för att kunna underhålla oss med irländsk musik och några öl och trevligt sällskap"
Go start på dagen :D Så ska se om jag kan rota fram några gröna kläder för att svepas med i de irländska traditionerna. Kommer bli en kul kväll!

Roadtrip

 

Blev en spontan tripp till Ullared med Linn Ida och Julia till Ullared idag. Jag är ganska förvånad att vi ens hittade dit ^^ Vi var så grymma att vi även stannade en sväng på lager 157 på vägen.. okej vi körde lite fel så var mest därför men ändå! Riktigt kul tripp i alla fall med hög musik heeeela vägen (y)

Är mest nöjd med köpet av spetstrosor för 19 kr/st. Mamma var ganska kritisk till det mesta men hur ofta är man på ullared liksom? det är tillåtet att köpa lite onödiga saker.

Var dessutom på shoppingrunda igår med CH och köpte en riktigt fräsh våroutfit och solglasögon :) Hoppas snön försvinner snart så man får lite mer vårkänsla bara! Vill köpa vita converse också, skitsnyggt!


Friday

Har suttit i ekonomirummet med styvanipplis-Tove och garvat åt hellre en- historier^^ Riktigt kul tyckte jag! Klicka här : http://home.swipnet.se/fel/main/battre så får ni se själva.

Vi var på besök på högskolan i skövde senare och fick veta lite om ekonomiprogrammen. Fanns många olika alternativ så kanske vore något att satsa på att läsa något av det ändå. Jag frågade om man tjänade mycket som företagsledare vilket man kan bli om man läser E-logostik och IT och "oja" var svaret. Mer behöver jag inte veta haha

Ikväll blir det tjejkväll vilket nog är bra för mig just nu. Tacos och let's dance, fint det.

Spring

 

Bort med snön! Nu har jag springfeelings så det räcker och blir över.. Har hittat de här underbara skorna från vagabond och kan inte vänta på att köpa dem! Känns ju skittråkigt dock att inte kunna använda dem på ett bra tag :( skitsnö, det räcker nu tycker jag allt.


Sleek look und sleep

Sitter och sniffar på mitt hår och hjälper mamma med att lägga över en bok i mobilen.. det där med teknik kommer nog aldrig riktigt bli förståeligt för henne alltså haha. Anyways så måste jag tipsa om den här produkten:


Den tynger ner håret så att det håller sig rakt samtidigt som det doftar jättegott! Är dock svindyrt, men tur som jag har så är både moster och kusin frisörer (y) Awesome!

Är just nu svintrött och klockan är bara halv tolv , det är liksom på gränsen till att känna att man lägger sig för tidigt.. men ska nog göra det ändå för ovanlighetens skull. Halv ett brukar vara det normala för min del men det brukar resultera i att jag mår dåligt pga sömnbrist^^ Nightienight


Alice in Wonderland



Har bokat biljetter till premiären av Alice in Wonderland på onsdag :)
Ska bli kul!

gammal tant

Yeyeyey jag och mamma har precis konstaterat att kaffet är slut och affären stängde för 15 minuter sedan.. Skiiit! jaja ska nu sätta mig och fortsätta med mitt broderi, haha jag känner mig som en gammal tant men det är förvånansvärt kul! Ska checka saw VI samtidigt så är nog lika bra att ha en anledning att titta bort

RSS 2.0