Juldagen mm

 

På juldagen var det fest! Förfest med Marcus, pj, coffe, Adrian, CH och Kattis hos mig och sen bar det av till Vatra. Ser ni Magnus Carlsson längst till höger på bilden?? Yepp vi festade med kändisar haha x) Kul kväll!

 

Dagen efter började julrean och hela gänget drog till stan och kikade runt lite, köpte inget dock och jisses vad pengar jag tjänade på det haha. Känner mig ganska rik nu.

 

På kvällen åkte jag och mina bodyguards (Adrian, Coffe, PJ) och hämtade min snowboard i Kbg och på kvällen drog vi till backen och testade våra skills. Blev mest snowfight och O'boy men riktigt kul var det! :) Bilder kommer..

 

Igår blev det mys hos Carro i tibro med badtunna och film :) I love you! Kollade på Bring it on 2, och det är nog den mest förutsägbara film jag någonsin sett! Vi kunde replikerna redan innan vi hört dem, så illa var det ^^ Men tack för en rolig kväll Carro, Kattis, Andreas & Fredrik.


Julafton



Har inte hunnit sitta vid datorn någonting de senaste dagarna så nu ligger jag efter med inlägg! Här är i alla fall några bilder från julafton. Presenter, julklappslekar och en massa julmat har det blivit. Jag fick nog nästan allt jag önskat mig ändå, blev något shockat när pappa släpade in en ny tv. Trodde jag skulle få en laptop^^ Men jag är inte ledsen för det! Fick ett playstation 2 av Marcus så nu har jag snart ett ultimat playroom! Najs :P

God Jul

GOD JUL ALLIHOP! HA EN RIKTIGT BRA DAG :)

/ Önskar Freeda

Tankeställare

Har suttit och läst en tjejs blogg idag och det är sjukt hur mycket skada svek kan göra på en människa. Det värsta är att jag känner igen precis allting hon skriver.. utom att det jag varit med om är betydligt mycket värre. Jag blir ledsen, men mest arg ju mer jag läser och desto mer jag minns. Jag hatar människor. Säg vad du vill men en människa utgår alltid i första hand ifrån sig själv. Alla är egoister, jag också. Vissa har bara större makt att se över kanten på jaget och fokusera på de i sin omgivning. Jag har tjatat om det där med egoism så mycket att jag tror att alla som känner mig har fått ta del av mina åsikter om den saken. That's just the way it is. Tänk före du handlar, vilka reaktioner skulle dina handlingar få?

Dan före dan före dopparedan

Kul julavslutning med lite lekar och tävlingar som gitten hade fixat idag. Jag sög ju såklart på frågetävlingen men tröstade mig med gittens goda chokladbitar ^^ Hade ju en paketlek och några av presenterna innehöll en toalettsits, toarulleshållare och lite andra "unika" saker.
Mysig dag med carro i gbg, köpte en kofta men ingen julklapp till mamma så får minsann ge mig ut på jakt imorgon igen! Skulle ut i backen och åka pulka ikväll men när vi upptäckte hur mycket det snöade i skövde bestämmde vi att flöta och se på film hos mig ist.. Coffe och Marcus kom också förbi en sväng, marcus sov och jag, carro o coffe kollade på en totalt värdelös film! Spelade sen barngeni.. hm tjaa intelligensen svärmade ju minst sagt!^^ Några av frågorna med våra svar:

- Vilket är världens största kattdjur? Coffe- LAMA!

- Hur många årstider finns det? Frida- 12!

haha oh god!

Utöver detta så tyckte jag att CL såg cp ut i skolan och sa då bestämmt att jag inte kunde umgås med henne då! Men själv stog jag såklart med fötterna innåt och hade världens fulaste hållning när jag sa det så det blev väldigt komiskt tyckte vissa!! ^^

Soft

Soft dag! Fick med mig pappa på Luftslottet som sprängdes ikväll. Den var väl sådär tyckte vi.. Ganska seg och pappa som läst boken tyckte att många viktiga detaljer hoppats över och sammanhanget blev därför lite brokigt. Jaja nu har jag äntligen sett den iaf och kan konstatera att Män som hatar kvinnor är den bästa i triologin.

Sitter just nu med mammas laptop i knät eftersom jag lyckats spilla kaffe på mitt tangentbord -.- typiskt!! Tror inte det funkar faktiskt haha! Skulle slå in paketet jag ska ta med till skolan imorrn och skulle krulla snöret när jag råkade slå till koppen.. alltså det är konstigt att jag inte lyckats med detta tidigare ändå.

Imorrn är det i alla fall julavslutning och vi ska ha en liten paketlek, innehållets värde är bara tio kronor men jag hittade nog nått helt okej, jag bryter mot de andra och är nog den enda som inte köper godis ^^ Efter det drar jag och carrobabe till götet och inhandlar de sista julklapparna :) på kvällen blir det nog filmmys hos mig med carro marcus o coffe.


Sovmorgon <3

Najs! Sitter här hemma med en kaffekopp i handen och har precis skrivit färdigt psykologiinlämningen :) Tog lite extra sovmorgon och ska iväg till skolan och lämna in lite papper om en timma.. Ska gå på den sista lektionen också, bättre prestationer, bara för att få sova lite ^^ Avslappningsövningar is the shit!
Drar sen till Marcus en sväng. Han håller på och tjatar om de två chokladjulkalendrarna jag lovat honom.. och han säger att JAG är feting fet ;)

Ska ta med kameran ut snart och ta lite bilder eftersom det är så himla fint ute! Längesedan det var såhär, I love it!

Saturday

 

Chill med CH denna lördag :) Drog till Coffe där marcus, adrian, pj, jonte o collin också var, snackade lite och hade några djupa diskussioner.. ja världen är överbefolkad men bara för det är det inte så att vi inte behöver göra vårt bästa för att hjälpa de med sämre förutsättningar än oss präktiga och bortskämda egoister i norden.

However så blev vi hungriga och drog till donken där collin hade chans att scora! Bögsex i och för sig men han hade nog en riktigt bra chans haha ^^ Någon helt random kille från gullspång? var full, vilsen och väldigt närgången! Han trives bra med att ha handen på collins rumpa och när han gick fick collin en puss på halsen och han försökte även ge sig på marcus. haha sjukt kul! Tobbe som skulle hjälpa honom att hitta sina polare fick gratis käk.. härligt med fulla och generösa människor ^^ dagen efter kanske han inte är lika glad dock.

 

Skön helg! Har även hunnit spendera lite tid med min mamma vilket inte händer alltför ofta nu för tiden. Åkte bl a och köpte kosttillskott till mig.. tappar ovanligt mycket hår och mina naglar går av lättare än vanligt! måste nog få i mig lite mer vitaminer. Börjar med B-vitamin idag också vilket ska få mitt hår att växa snabbare, toppen! Får se om det ger något resultat :) Ska nu ta tag i den sista inlämningen för i år och imorgon har jag också "sovmorgon" till ca 2, Underbart!


Gårdagens bravader

Mysig fika på pims med Carro igår, blev dock störda av en mysko kille som helt random kom fram och satte sig med oss. Har absolut ingen aning om vem det är men han tog carros hand och kysste den och frågade nog fem gånger vad vi gjorde och var bara helt konstig, säkert full, och klockan var då bara halv nio! Skickade sms till Frenchie som satt bakom oss så han fick komma och rädda oss. Killen kysste då också hans hand och började klia honom i nacken?? Vi fattade nada! Låtsades att det var röktime och smet  därifrån, tack frenchie ^^
Bestämde och därefter för att åka lite bil och på vägen till bilen såg vi ENBART fulla människor som kissade på allmän plats och stog med uppknäppt skärp och en och annan som hänge mot en vägg och inte visste var de var, en annan låg medvetslös utanför pims och blev inburen i en bil och ivägkörd. Klockan var då fortfarande halv nio!! Vad hade hänt med stan, största fylleslaget! Vi fattade fortfarande nada.. Hur som helst hämtade vi lillB och körde till billingehov och sladdade runt lite, inte alltför kul eftersom bilen inte hade någon handbroms! ^^ Åkte hem till mig och kollade på djungelgeorge och spelade alfapet tills jag skulle hämta mina päron, onyktra de också såklart!
Drog sen till Coffe o marcus, adrian o Pj.. åkte och sladdade lite till på billingen MED handbroms! Lite roligare haha
Sen blev det lite mys hos M innan jag drog mig hemmåt vid halv fyra :) Helt ok fredag!

Förmiddagen har jag spenderat med kaffe och scrubs och ska nu iväg och leka med min mamma :)

Fredag

Har idag hållit tal om att höja barnbidrag och studiebidrag.. argumenten var super! Vi som går i skolan har helt klart för lite pengar och lever på våra föräldrar och i detta materialistiska samhälle där också allting kostar mycket pengar har vi stora begränsningar. Att gå i skolan anser jag vara ett heltidsjobb och att ha fler jobb utöver detta ska inte behövas.

yeye, har köpt de sista julklapparna idag också, skolkade från marknadsföringen (tråkiaste lektionen ever) och gick till stan en sväng i stället. Skönt att det är avklarat!

Kvällen spenderas på Pims :)

Coldplay

"He said, I'm going to buy a gun and start a war
if you can tell me something worth fighting for"

kärlek till er

 

 

Bara för att visa hur mycket jag älskar mina blonda vänner så lägger jag in lite fakta om dem xD


Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
- Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.

Vad skriker en blondin som bevittnar en bilolycka?
- Vilket nummer har 112?

Varför har blondiner så mycket fritid?
- För att man förväntar sig så lite av dem.

Vad döpte blondinen sin zebra till?
- Pricken...

Varför blev blondinen som jobbat hos en bordell i tio år galen?
- När hon fick veta att de andra flickorna tog betalt.

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Vad kallar man en blondin med två hjärnceller?
- Gravid.

Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?
- Man får parkera på handikappsplatser.

Varför fortsatte blondinen köra runt kvarteret?
- Hennes blinkers hade fastnat.

Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan!

Varför har blondiner ljust hår?
- Det är deras enda chans att bli kallade ljushuvuden.

Vad gjorde den blonda bondmoran med fårullen?
- Stickade tröjor åt fåren så de inte skulle frysa.

Vad fick blondinen som stal en almanacka?
- 12 månader.

Hur många blondinskämt finns det?
- Det är inga skämt, allt är sant.

Varför tar en blondin med sig en bildörr ut i öknen?
- För att kunna veva ner rutan när det blir för varmt..

Varför vattnade blondinen flaggstången?
- För att hon trodde knoppen skulle slå ut.

Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?
- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv.

Varför har inte blondiner dörr till toaletten?
- De vill inte att någon ska kika genom nyckelhålet.

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
- Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den.

Hur vet man att en blondin varit och nallat i fruktskålen?
- Det är bitmärken i plastäpplena.

Varför använde aldrig blondinen sina vattenskidor?
- Hon kunde inte hitta en tillräckligt brant sjö.

Vad ville blondinen byta in när hon köpte ny bil?
- Sin menstruationscykel.

Varför stoppade blondinen vägrengörningsmaskinen?
- Hon ville berätta att den läckte.

Varför finns det aldrig is i en blondins kök?
- Hon kan inte receptet.

Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
- Den är garanterat oanvänd.

Vad ska det stå i botten på systembolagets nya alkoläsk för blondiner?
- Öppnas i andra ändan.

 


Green eyes - coldplay

Honey you are the sea upon which I float
I came here to talk I think you should know
Green eyes, you're the one that I wanted to find


m :)

Underbart

 

Jag ääälskar planering! Är nästan klar med det argumenterande talet jag ska hålla på fredag och har kommit en bra bit på psykologiinlämningen. Jag har nog haft sjukt tråkigt de senaste dagarna för när var jag senast klar med något tidigare än precis i sista minuten? Nu har jag i alla fall tid med att kolla på scrubs och dricka kaffe vilket jag har gjort denna eftermiddag. Underbart! Senare blir det mer kaffe och fika på Pims med min babe :) Har inte hunnit träffa Carruu på massa länge, dåligt!, men nu blir det i alla fall tid för tjejsnack och gossip ;)


.

I always do the very best I can .

dancing freeda

Yepp hade ju då marknadsföring på schemat idag och alla i gruppen fullkomligt avskyr det.. det är helt ofattbart hur tråkig man kan göra en lektion! Idag skulle vi i alla fall jobba utan tillsyn så vi gick och tog lunch! ^^ När vi kom tillbaka var MTV på tv:n så jag tog tillfället i akt och dansade med i alla låtar. Sjukt kul hade jag, tyvärr blev det inga direkta applåder utan mer skratt men jag var nöjd haha  Dagens workout!

Jag och Tove kom idag också överrens om att knäckebröd är underskattat och att det faktiskt är sjukt gott! Jag lever på knäckebröd hemma. Knäckebröd te och kaffe :) Love it. Då känner man sig nyttig, fast med mitt lager av smör och toves enorma ostlager på mackan så kan det nog diskuteras hur bra det egentligen är ^^ MEN så resonade vi! Allt som inte är godis tycker vi är nyttigt haha

Blond Freeda



Ibland.. men bara ibland saknar jag mitt blonda hår. Skulle kunna tänka mig att slinga håret i nån ljusare nyans, börjar redan tröttna på den här färgen. Eller? Jag vill inte bli lika ljus igen men jag har faktiskt haft rött, orange, svart, brunt, blont och lila hår.. men inte någonting mitt emellan :)

Hoppsan!




Har precis hittat pepparkaksdegen pappa har gjort som vi ska baka med i veckan.. ehm tjaa just nu ligger den i alla fall i Fridas mage ^^ haha ajråå! okej jag skulle bara smaka LITE men det blev lite mer än så.. varför är pepparkaksdeg så himla gott?? Pepparkakor i sig är ju inget speciellt! är ju lika bra att passa på medan det fortfarande är deg :P Tror de flesta håller med om den saken. jaja nu blir det lite mindre pepparkakor i alla fall.

Igår fick jag köra mina päron och moster och morbror för de var på kulturhuset och kollade på showkanalen och när vi åkte hem tog vi vägen förbi Louize och Cebastian och kikade på bäbisen, Gustav :) Otroligt söt! Pytteliten och jättemycket svart hår hade han.

Ska ta tag i mina skolarbeten och läsa rättskunskap snart. Men först blir det family guy!

trött

Har precis komit hem från Borås där vi spelat match idag, vinst med 6 - 3 och jag lyckades minsann slänga in en boll i målet sådär :) Riktigt rolig match men är nu helt slut..

Härlig att Erik vann idol! Satt i bilen påväg hem när ett sms plingade till hos Klara, vi var något sura över att inte få se finalen själva haha, men det var kul att en av mina favoriter från starten gick och vann :) Tyckte också att Erika var riktigt dukig.

For now.. over and out :)

Motto

"We will not ever be eighteen again"


-Live for the moment-

www.Nelly.com

Kikade lite på Nelly.com och hittade några grymt läckra klänningar!

 

 

 

Hittade också en fin vinterklänning

 


Chris Brown

Måste tipsa om Chris Browns nya skiva Graffiti, helt okej :)

En pojke

Fick påökning i familjen igår vilket jag glömde att berätta! Min kusin Louize fick en till son :) Grattis grattis! Så nu har jag ytterligare en till syssling :D Gud vilket slagsmål det kommer bli om vem som ska va barnvakt!

This Providence

Är helt såld på detta band!

My beautiful rescue

I've been jumping from the tops of buildings
For the thrill of the fall, ignoring sound advice and any thought of consequence
My bones are shattered, my pride is shattered
And in the midst of this self inflicted pain, I can see my beautiful rescue

I'm falling more in love
With every single word I withhold
I'm falling more in love
With every single word you say
I'm falling head over heels for you

I've been dancing on the tops of buildings
At the top of my lungs I'm singing you a song
Don't you leave me alone
My bones were shattered
My pride lays shattered
Well I'll trample my pride and tell the whole world
To dance with me

I'm falling more in love
With every single word I withhold
I'm falling more in love
With every single word you say
I'm falling head over heels for you again

Well Im crying out, wash my hands these bloody hands Lord,
Open my mouth and I'll sing
Woah oh oh oh

I'm falling more in love
With every single word I withhold
I'm falling more in love
With every single word you say
I'm falling head over heels for you

I've been dancing on the tops of buildings
With you

Underbart

Jag har konstaterat att jag har valt världens bästa I-valskurs på Västerhöjd! - Bättre Prestationer
Det är en kurs i psykologi inom idrott och den är awesome!
Inga prov, praktiska övningar varannan lektion och visst vi har veckans frågor varje vecka (typ tre stycken) men det är förlåtet eftersom det är den ENDA lektionen man faktiskt FÅR sova på!! Idag hade vi avslappningsövning som går ut på att lyssna på ett band och somnar man tyder det på att man kan slappna av så det är bara ett pluss (vilket jag såklart gjorde) ^^ Jag är sjukt nöjd!

Så ni som inte valt i-val än och bara är lite lite intressade av idrott välj Bättre prestationer!

Mayday parade<3

 

This place is not quite what it seems
Or anything that I was told it'd be
New York you know you make my heart skip
In my dreams I make it into Vegas

Seattle hits me every time
I can't get Chicago off my mind
New Jersey taught me how to let go
And I've learned that's all that I need to know

In this moment
we're connected
If we fall, we fall together


En del av texten i Mayday parades låt Get up

mitt minne behöver omformateras..

Sitter i akvariet i skolan och believe it or not så är jag här fast jag inte börjar föränn om en timma. Får väl erkänna att jag såklart glömt bort att jag hade sovmorgon och var uppe klockan sju i alla fall och kom inte på det föränn halv åtta när jag stog och borstade håret. Happ.. jag bestämde mig i alla fall för att åka till skolan när jag ändå fick skjuts så jag slapp ge mig ut i regnet. Jag har dessutom lyckats tappa bort nycklarna så kommer inte in i skåpet ^^ Weeiii jag har sånt otroligt flyt vissa dagar!

Dagen efter fest - piller?

 

Mjaa gårdagens utgång var helt ok! Vet i alla fall en som var i stort behov av någon sorts dagen efter fest - piller ;) Något spårad kväll och natt!

Det kändes ju helt underbart att ställa klockan för att släpa sig upp och dra iväg på match idag också.. okej att klockan då var tolv men sömnen har ingen lag! ^^ Förlorade dessutom så var ganska sur MEN eftersom min mamma är bäst i världen vet hon också hur man gör mig på bättre humör och det resulterade i en mysig fika på Wayne's coffee och jag fick dessutom ny mascara, kajalpenna och strumpbyxor (de råkade jag pajja igår). Puss på dig älskade mamma!

 


:)

Bild från i torsdags



Redhaired ;) Inte så jättestor skillnad men ändå! Jag är nöjd.
Idag blir det förfest hos Carro med lite tjejer och därefter Vatra och Club Milk.

Måste klargöra att jag har två superbästa vänner som båda heter Carolina :D Så från och med nu får det bli så att Carro Ljungqvist = CL & Carro Hansson = CH
Vi ska i alla fall vara hos CL och CH är såklart också med :) Wiie! Kommer bli en toppenkväll!

Gårkvällen var riktigt kul även om mina bowlingskills inte är på topp! Snittade väl ca 90 - 100p per serie ^^ Jaja
Efter det blev det Marcus och han envisas med att lyssna på sina Beyonce-skivor, jag är har sååå tröttnat på det! Men hellre att han dregglar efter henne än Tom Cruize haha ;D

Tonight's gonna be a good night

Wuuuh

Har precis städat hela huset! Med This Providence i hörlurarna gick det riktigt bra. Hittade dock en ihopknycklad och sönderbiten papparsbit som visade sig vara min utklippta modell av tatueringen jag ska göra!!! Min katt har uppenbarligen fått tag i den och trott att det var en leksak! Fy på sig Missy! Ska sätta mig och klippa till en ny nu bara för det..

Boka tid för tatuering vore ju också en bra idé!

This providence<3

Weird

Kom nyss hem från en totalt spårad rättskunskaplektion med SP3es!
Gittan var lagom glad på oss.. love you guys! Carro fick dessutom åtskilliga fnitterutbrott pga mig som vanligt! ^^

Weird kväll på krogen går.. Lumpare vart man än vände sig och det var ganska kul när de försökte våldgästa vår circle of girls och upptäckte att de blev totalt ignorerade, en av dem förstod tyvärr inte detta och förföljde stackars Tove HELA kvällen ^^ Det var bara skumt alltihop, förfesten hos Carro var mys i alla fall och nu är mitt hår rött!

Ikväll blir det bowling på O'learys med tjejorna :) Kommer förmodligen kolla lite på Idol innan också! Hejja Erik!

Partaj

Har lyssat på We are Ivana idag :> Försökte mig på att spela lite tamburin men var ganska värdelös.
Just nu håller jag och Carro (Hansson) på att göra oss iorning inför kvällen. Spelar lite Koka kola veins för att få upp partystämningen! Ily <3

Shkuuuul

Älskar Cartmans (tjockisen i Southpark) uttal på "School" - Shkuuul


Sitter i Skolan och skrattar lite smått åt Carro som uppenbarligen haft en hård natt ^^ Haha galet! Hon ska i alla fall färga mitt hår rött senare och jag är rätt nervös! Kör på mahogny eller nått, vill inte se ut som lilla My i mumintrollen..
Ikväll satsar vi på utgång eftersom det är första torsdagen som Carro får gå ut! Kommer bli awesome :)

Får lägga upp en bild på resultatet av färgningen senare.

`

"I see your fantasy, wanna make it a reality paved in gold"


- Hoobastank , texten är grym

Tips

Dagens Tips, för de som inte upptäckt sidan än: Ninjavideo.net

Nytt utseende på bloggen




Änligen snyggat till bloggen lite grann.
Sitter och lyssnar på lite alternative/indierock på spotify och det är grymt bra!
The Calling - Wherever you will go är min nya favoritlåt, den är FIN!

RSS 2.0