Hemresa

Yeee fina dagar i Lillestrøm denna veckan. Det bara flyter på, kan inte fatta att jag redan har jobbat hær i en månad.. Segt att lønen inte kommer førænn 25e oktober dock! Men men jag har tur att jag har så førnuftiga førældrar och slæktingar som ser till att jag har ett relativt stort sparkapital x) haha , skønt att veta att jag i alla fall tjænat igen alla pengar jag lagt ut redan :)

Imorgon åker jag hem till Sverige igen, har børjat bli lite dålig och hostar som fan hela tiden så hoppar nog jobbet en dag o satsar på att komma hem lite tidigare. Har inte hunnit boka biljett heller så får hoppa på den buss som har plats før min bredlast till bak xD Ska bli skønt att ta det lugnt en dag, ska førsøka hinna med skatteverket också så jag får det gjort nån gång. Iiiih I`m excited!! Snart snart snart bor vi hær "på riktigt"!

Klem & muss!

Gøteborginvasion!

Herreguuud! Inom loppet av två veckor har fyra gøteborgare børjat på toplink, sheeet vi ær skitmånga just nu! :P Från børjan var det bara jag och carro och de fem som jobbade dær tidigare, nu ær det vi + fyra gøteborgare och fyra nya norskar. Ær ganska intressant att se hur folk kommer och går också før de som hoppat av tidigt ær bara norskar ;) Pussies!

Idag har jag stått på stand med MY BIG BOSS Stephanie!  haha so scary :P Nee hon ær guld! Fick ett nytt smaknamn av henne igår så nu ær jag hennes Buppo, pucko fast med lite snællare ton haha, Varfør får jag alltid smeknamn som har nått med knæpphet att gøra?! Typ mupp! ja fattar nada ^^ Naj riktigt kul har vi i alla fall, och jag har hittat en voodoodocka i teknikmagasinets katalog med texten BOSS på så jag hotar med att køpa en sån om hon ær elak xD mohaha 

Vann førøvrigt en vinflaska idag nær jag vann tævlingen som Tomas utmanat mig på. Den som sålde 12 først vann! And so I did ;) (Hade 8 o han 6 nær tævlingen startade så hade lite førsprång men det behøver ju inte alla veta) ^^

Nu ska jag dricka upp mitt te och hoppas på att hostan går øver :) Puss

Dennis M`s tævling

Dessa mjukisdressar från Onepiece ær så sinnes hipp hær i Norge! Ser ju skitmysig ut eller hur! Hittade en tævling på en blogg och kænde mig tvingad att delta, wooh jag måste børja passa in hær i Norge på nått sætt ^^ Haha
 


http://dennism.se/2010/september/tavling-vinn-popular-mjukisdrakt.html


kvællen på aamodtallen 11

Har nu druckit tre koppar te och tittat på tingeling och ed edd och eddy på norska.. Det blir liksom bara inte lika bra! Låter tio gånger løljigare åtminstonde ^^ Har trøttnat lite på norskan før idag så tænkte se en film but SADLY så ær det enda som går på TV Mamma Mia.. I hate that movie!! Skulle se den med mamma nær den kom ut men klara inte av mer æn ca 40 minuter av all jævla sång o dans, uuh.. Brukar inte ha problem med musikaler men denhær ær ju BARA musik och ingen film, de måste proppat in precis varenda abbalåt i den.

Hihi happyface Freeda! Ska nu gøra en ekonomisk sammanstællning av min norgevistelse och skruva upp værmen i kællaren så jag inte førvandlas till en isbit under natten ^^ Energisparande kallas det!

Natti natt


Oh gravity why can`t we seem to keep it together

Sitter och tuggar i mig lite naccochips och letar dator som en galning. Hmm jag vill inte ha en mini-pc før det blir før pilligt, jag vill inte ha en før dyr och på blocket finns det inte nått bra alls. Iiih jag vill jag vill jag vill!
Just nu ær Johanne ute i skogen och promenerar så jag kan få lite av mitt dagliga internetbehov ^^
Sov ænda till ett idag! Satt vid datorn till fyra nångång igår och sen ville min hjærna sætta på grubblarfunktionen nær jag lyssnade på cat and mouse.. damn aldrig kan livet vara sådær riktigt bra, det går mer på halvfart før det mesta tycker jag..

All I ever wanted it comes with a price.

Hær ær jag nu i alla fall, jag ær ganska imponerad øver mig sjælv att det verkligen blev av, jag som ær så himla bekvæm och planerade att bo hemma tills jag fyllde 25! Haha det ær ju alltid något positivt. Længtar nått enormt tills carro o coffe kommer hit och johanne flyttar ut så allt blir som det ska. Mor min var på møbelmæssan i Tibro och køpte några snygga stolar och en hutch till mig. Asbra! yeye sitter o sneglar ut genom fønstret och funderar på att ge mig ut på en exploring joggingrunda i Rælingen. Det ær så helvetes backigt hær bara så det ær helt sinnes! Ca 4 km lång uppførsbacke från centrum och hem och den tar inte slut på ett bra tag^^ Puuh jag tror jag børjar springa neråt haha! Skitfint væder ær det ju i alla fall vore a shame att stanna inne! :)

For now, ha de!

HELG

En helt galen lönepils fick avsluta denna hårda jobbvecka! Underbart skoj och människorna här är så sjukt goa! Trivs som fan gör man :) Jag undrar hur kontoret kommer se ut på måndag efter allt röjande igår ^^ Hehe jaja vi gjorde fan ett bra jobb i alla fall!

Idag har jag och Emil varit i stan och fyndat lite till våra lägenheter och jag hittade en stor väska för bara 99 kr! Köpte en skitsnygg svart pläd och nya bilder med afrikatema som ska sitta på väggen i mitt rum :) SNYGGT! Har bestämt mig för att måla om från det gräsliga rosa som förnärvarande pryder mina väggar till vitt, brunt o svart. Sen har jag hittat en fin tavla med afrikatema och lite rosa nyanser i och kuddar i samma färg, åååh det kommer bli såå snyyyyggt :D

Nog om det! Nu ska jag och Emil fixa tacos och se vad det är för film som går på favoritkanalen disney chanel.

Love


Hard work work

Ytterliggare en lång dag på jobbet! Meen nu har jag flyttat in till Emil min jobbkollega i några dagar så båda slipper va ensamma nu när carro dragit iväg till Spanien :) Ska bli såå kul! Sitter just nu o äter pizza och kikar på X-effect, kos!

Høst

Igår blev det extrajobb før att få in några kroner extra men var klara ganska tidigt så hann ændå med att lørdagsmysa lite :) Geggamojs a la CF bestående av potatismos, køttfærssås och majs!! Mums!

Idag tog vi lååång sovmorgon... till ett faktiskt ^^ Och sen drog vi ivæg på en promenix i området. himla fint ær det hær, lite lantkænsla men det ligger bara ca 4 km utanfør stan. Hann inte mer æn komma ivæg tills vi hørde nån typ av musik och fick se glassbilen komma kørande! Vi sprang lika fort mot bilen som de andrqa ungarna i nærheten xD haha melodin på glassbilarna hær ær førøvrigt myyycket søtare och finare æn den i Sverige! Snællare glassgubbar får man dessutom leta efter! Vi frågade om de sålde glass styckvis før vi kænde oss tvugna att køpa nått men de gjorde de inte så ist gav han oss var sin glass! :P åååh snacka om att kænna sig som ett barn igen haha!

Vædret går inte att klaga på en sekund heller,, høsten har aldrig varit så vacker! Soligt varje dag och løven børjar få sin gyllengula færg. Love it! Just nu håller Carro på att fixa med middagen, på menyn står kotlett med pommes och bearneissås! Min egen lilla kock, kan inte bli bættre! Undrar ni varfør jag skriver norska æ och ø så ær det før att jag lånat Johanne`s dator ^^

Ha de! :)

matgalna ..

Carro; fan Coffe kommer döda mig om jag fortsätter prata norska på min fritid! Räddar du mig då?
Frida; aaah eller... om det inte finns mat i närheten!
Carro; hmmm joo jag förstår dig!


HAHA

minstrumpa!

min strumpa eller minst rumpa, de är fan inte lätt att hålla koll på vad som är vad!
Jag och carro åker bil till jobbet med tomas*2 och steph;

Carro: Frida, du får sitta i mitten för du har minst rumpa, mohaha!
Frida: Vadå din strumpa?
Carro: Va? Du har MINST RUMPA!
Frida: Nej men jag har inte din strumpa?!?!
Carro: Vadå min strumpa? :S

Hej unshyll jeg bare lure på en ting

mongoklubben har flyttat till Oslo!




Mongoklubben har flyttat till Norge! Jobb jobb o mera jobb men lika skoj har vi ändå! En släng av muppsjuka går runt på jobbet just nu... hmmm nä jag o carro har nog klarat oss rätt bra tror jag! Eller?

RSS 2.0