Linnea i målarens trädgård

Såg precis att Linnea i målarens trädgård finns som film och visas på bio just nu. Det tar mig tillbaka till tiden på Heneskolan där jag hade en speciell favoritbok som jag läste om och om igen och det var just om denna Linnea som besökte Monets trädgård i Paris. Jag minns alla Monets målningar av blommor och hela hans trädgård, bron och näckrosorna. Är faktiskt otroligt sugen på att åka ner till göteborg för att se den ^^ åååh nostalgi

50 dagar

Glittertema på Husaren! Kvällens outfit, fick låna denna supersnygga klänning av Carro , liite glitter var det i alla fall ^^ Man behöver inte överdriva för sköen.
Riktigt lyckad kväll :)

Converse

Mine!

En dag i matsalen med SP3es

Stina - Vilken tycker ni har godast mat, donken, max eller burger king?
Hanna - HAMBURGARE!
Och hon ska representera samhällsprogrammet ..
Men vi älskar dig ändå!

Wiii

Yeees jag har äntligen (efter ett och ett halvt år) fattat hur man byter sms-signal till nått annat än musik på mobilen!! I'm awesome! Har varit så sjukt irriterad på den där fula signalen så jag nästan alltid haft ljudlöst, till och med folk runt omkring mig började klaga.. Men nu är problemet löst! Jag är glad :D

Snö..

Vad fan händer?! Just som vårkänslorna äntligen kommit så blir man påmind om att vi faktiskt bor i Sverige och sol och värme är något som bara förekommer några få tillfällen per år.. Vädret bestämde väl att det fick räcka nu helt enkelt. Sköen, jag som tänkte gå ut och springa och spela basket och åka bil o steka i mina solbrillor!

Lovet

Har varit ett lov fullt med äventyr, chill och fest med roligt folk. Bada tunna och ha vinkväll hos carro var riktigt najs, måste göras om snart igen! Var iväg på roadtrip till jönköping och gjorde av med lite pengar och, aj i min plånbok.. jag som alltid brukar känna mig ganska rik är faktiskt rätt så fattig nu ^^

Igår var jag och marcus iväg och spela basket för första gången i år, riktigt najs, stekte i mina rosa brillor också! Vädret går ju inte att klaga på i alla fall! Underbart! nu är våren här på riktigt. Påskfest blev det på kvällen, var väl sådär men jag var snäll och körde så fick väl skylla mig själv, var inte mycket folk man kände direkt. Carro hade det nog trevligt hon i alla fall ;)
OCH VET NI VAD! Jag fångade självaste påskharen i morse! Eller en kanin som kommit lös i alla fall. Bäst är jag! Det var inte lätt kan jag säga, de är bra på att fintas alltså.. Missy var också igång, hon hade fångat en näbbmus som hon stolt visade upp ^^ Ysch äckelkatt.
Hur som helst har det varit ett riktigt bra lov =)

Morgonfika

Sitter och skördar min farm på farmville.. jag fattar inte varför jag fortfarande håller på, men det tar emot i hjärtat att lägga ner det haha. Wuuh tragiskt. Anyway så är jag uppe med tuppen (nästan) och ska snart iväg på morgonfika på Pims med Jimmie :) Det är väldigt tight med tid ibland så man får trycka in planer i alla luckor man kan. Hatar att tiden inte räcker till till allt man vill göra, lovet har bara börjat men är redan snart slut.. och alla skoluppgifter jag skulle ha gjort vid det här laget, usch! Nu får jag lite smått panik, jag har ju faktiskt en timme på mig innan jag ska bort då hinner jag skriva lite. efter jag skördat farmen!

RSS 2.0