Rudolf med röda mulen

Är ganska förvånad över mitt intresse för OS alltså! Har väl i och för sig inte suttit och följt hela matcher och lopp men ändå. x) Är kul att det går såpass bra för vår lilla jordplätt. Just nu sitter jag i alla fall här med en fet, lite smårosa näsa och andas genom munnen för den är så svullen. Det är hårt att idrotta! Spelade match mot Vänersborg tidigare och fick ett skott rakt på nosen.. aj! Min ena näsvinge är dessutom tjockare än den andra! Vann gjorde vi med 5-3 i alla fall så jag är glad ändå.

Ska väl sätta mig och plugga nu antar jag.. och hämta ramlösa, muums! Fick falska förhoppningar om att skolan skulle vara stängd imorn för det lossnar isblock fran taken men hepp.. så nu är det bara att pallra sig dit och låtsas att man inte är besviken haha

100-dagar

Idag firar vi 100- dagar kvar till studenten!

Förfest hos HL och sen bär det av mot Bogrens :)

I don't know about you, but I came to dance!

Timoteij

 

Det är ju inget annat än underbart !


Eight hour cream

 

Vore ju awesome med en sånhär nu på vintern när läpparna alltid är torra! Eight hour cream är nått av det bästa som finns mot torra läppar, det är egentligen en nattkräm och nackdelen är att det luktar och smakar riktigt vidrigt men vad gör man.. Ska man va fin får man lida pin heter det ju. Skulle nog kunna ha det på dagen med bara för att burken var söt x)


Valentine's day

Alla hjärtans dag

 

 

Spenderas såklart med Marcus. Iskuckelkrig, brottningsmatch och slapfight <3

kuuul

Satte på TV'n imorse och såg att De tre vännerna och Jerry gick på ettan! Iiiih kommer ihåg att det brukade va med på Allram est's show på lördagar när vi var små, det är grymt! ^^ Lite nostalgi sådär

Trött

Jag känner mig som en pensionär när jag går och tar mig en tupplur mitt på dagen, men fifaan vad skönt det är! Jag vet inte vad det är men jag drabbas av akut trötthet eller nånting så jag inte kan hålla ögonen öppna en sekund till. Det händer oftast under lektioner så ja jag sover mig praktiskt taget igenom allihop, det är sjukt svårt att försöka se vaken och koncentrerad ut. Gick i alla fall och tog en powernap igår när jag kom hem från skolan, naajs. Sen hällde jag i mig en stor kopp kaffe men ändå somnade jag nästan vid typ tolv när jag carro och coffe hade kollat film och satt o snacka lite.
Skönt att det är lov så jag kan sova hur mycket jag vill!

Dröm

Jag har så sjukt roliga drömmar ibland så jag vill verkligen inte vakna. I natt var jag en dinoserie i typ Harry Potter som någon styrde på ett TV-spel. Jag var liksom innuti TV'n. Det var ascoolt! Vi fick en massa uppdrag att klara av för att sedan kunna hoppa vidare uppåt på nån stege. Haha yepp min fantasi kan minsann skena iväg ibland.
Har ni nån gång haft drömmar som är så verkliga att ni inte vet riktigt om det har hänt på riktigt när ni vaknar? Jag får sånna nästan hela tiden, jag drömmer till och med innan jag äns har somnat. Det är lite småscary tycker jag!
Nej nu får jag ta tag i pluggandet, ciao

Ledig

Härligt med lite ledighet mitt i veckan. Har projektarbete på alla lektioner idag så jag pluggar hemma i stället.. eller ska i alla fall plugga^^ Vaknade 11 och har sedan dess suttit och kollat igenom fem avsnitt av scrubs. Äh jag har ju hela dagen på mig! Fast ikväll spelar vi match mot Lidköping i Arenan halv åtta, Kicka lite ass!

Melodifestivalen

Salem al Fakir

 

Kikade lite på reprisen av melodifestivalen idag och jag kan ju bara säga att Salem al Fakir med låten Keep on walking var helt out standing. Det var riktigt bra, kanske en vinnare? Eftersom jag av erfarenhet vet att musiken i melodifestivalen inte ofta är något att ha så är jag ändå väldigt positiv efter det här starka startfältet. Go Salem!


Gina Tricot

 

 

Var inne en sväng på Gina tricot innan jag åkte hem och hittade den här ursnygga väskan. Tur för mig att jag fick presentkort på 700 sek där i julklapp ;)

Duktig

Har varit på banken och fixat en dosa idag för min personliga kod till internetbanken vill ju banne mig inte fungera! Nu gav jag upp så får vi hoppas på att det funkar bättre med den här mojängen. Har också varit på Benidorm och sökt jobb efter rekomendation av Carr. Känner mig otroligt vuxen nu! De verkade i alla fall positiva och skulle höra av sig för provjobb. Vore toppen att kunna tjäna ihop lite extra pengar på egen hand, jag menar, jag lever i stort sett på mina föräldrar.. Ibland är det en fördel att vara ensambarn. Min totala inkomst per månad är ca 2.300 kr och det enda jag gör är att dammsuga huset en gång i veckan. Städade idag och det tog iof ca 4 timmar men då organiserade jag upp hela min garderob som hade fått sig en släng av "kaossjukan". Det händer konstigt nog ganska ofta.. Lite fix hit och fix dit och klockan fem var jag klar.

Movie

 

Har nu fått hem den här filmen äntligen! Är så sjukt sugen på att se den, den verkar verkligen jättebra på reklamavsnitten jag sett tidigare. Fin, rolig och spännande awesome kombo! Ska nog kanske se den imorgon , är för nyfiken, jag ääälskar animerade filmer! Det är bara bäst, kolla bara på Madagascar, Ice age, Over the hedge och massa mer, de är grymma ^^ hm när ska jag växa upp? haha


halv över tre

Fikade med Carr halv över tre idag. Jag kan uppenbarligen inte klockan utan föreslog att vi skulle träffas halv tre när klockan då var tjugo i tre ? Bra Frida! Digitala klockor är inte min grej alltså.. är klockan 14.30 tror jag att den är halv två!

Jag och Carr tog ledigt idag i stället för att släpas runt på en högskola i Trollhättan. Sköönt! Jag spenderade hela morgonen under ett varmt täcke samtidigt som jag kikade på Scrubs. Me like

RSS 2.0