little shawtys fire burnin on the dancefloor

maaaow, uppe tidigt idag! Har kommit på mig själv med att sova ca 12 timmar per dygn så nu är det ändring. Fast det spelar väl ingen roll om jag sover eller inte för jag gör ju inte precis mycket nytta i alla fall ^^

Hur som helst så har jag haft en grymt kul helg bestående av shopping och fika med tjejerna och storslaget partande på bogrens, sinnessjukt var det minst sagt! Borta bra men hemma bäst helt klart. Nästan hela SP3es firade med champagne, jag träffa the oldies aka moccasinos, och förfestargänget avslutade med snöbollskrig på taket x) Vissa kvällar önskar man kunde vara liite längre, men det får vi bara helt enkelt göra om!

Igår pysslade jag om lite i Emils lägenhet efter att ha bott hemma med crazyparents i fem dagar när han varit på övning. Tog med mig lilla kissen för att börja vänja henne vid att vara här om de reser bort hemma. Tänkte att jag kunde få lite sällskap men heep.. matchokatten Missy blev helt plötligt mesig och gömde sig under Emils säng i två timmar ^^ herregyyd, hon är nog bara kung över sitt eget territorium det märktes haha.

Nu ska fortsätta mitt totalt värdelösa tidsfördriv med en latte macciato och tredje säsongen av californication vilket kan vara den bästa serien genom tiderna i och för sig så jag överlever nog ett tag till!

Hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0