Høst

Igår blev det extrajobb før att få in några kroner extra men var klara ganska tidigt så hann ændå med att lørdagsmysa lite :) Geggamojs a la CF bestående av potatismos, køttfærssås och majs!! Mums!

Idag tog vi lååång sovmorgon... till ett faktiskt ^^ Och sen drog vi ivæg på en promenix i området. himla fint ær det hær, lite lantkænsla men det ligger bara ca 4 km utanfør stan. Hann inte mer æn komma ivæg tills vi hørde nån typ av musik och fick se glassbilen komma kørande! Vi sprang lika fort mot bilen som de andrqa ungarna i nærheten xD haha melodin på glassbilarna hær ær førøvrigt myyycket søtare och finare æn den i Sverige! Snællare glassgubbar får man dessutom leta efter! Vi frågade om de sålde glass styckvis før vi kænde oss tvugna att køpa nått men de gjorde de inte så ist gav han oss var sin glass! :P åååh snacka om att kænna sig som ett barn igen haha!

Vædret går inte att klaga på en sekund heller,, høsten har aldrig varit så vacker! Soligt varje dag och løven børjar få sin gyllengula færg. Love it! Just nu håller Carro på att fixa med middagen, på menyn står kotlett med pommes och bearneissås! Min egen lilla kock, kan inte bli bættre! Undrar ni varfør jag skriver norska æ och ø så ær det før att jag lånat Johanne`s dator ^^

Ha de! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0